Personlig Träning

 

Nå dina mål 
En personlig tränare bidrar med den stöttning och kunskap du behöver för att utvecklas. Oavsett om det viktigaste för dig är att må bra, justera vikten eller toppa formen inför tävling kan en PT ge dig alla förutsättningar för att lyckas.

Träffa en PT som passar dig
Alla Personliga Tränare på Fysiken är utbildade och licensierade. I teamet finns tränare med specialistkunskap inom olika områden. Du väljer själv vilken tränare som passar dig bäst, men du kan träna med fler än en PT om du vill.

Vill du ha hjälp?
Vårt PT-team tar hand om dig på bästa sätt. Hör gärna av dig till vår Hälsovetare & PT-koordinator henrik.beyer@fysiken.nu som skräddarsyr upplägget efter dina behov.  

Du behöver inte vara medlem för att träna med en PT på Fysiken. 

Kostnadsfri konsultation

För dig som är intresserad av Personlig träning och vad detta kan göra för dig erbjuder samtliga personliga tränare på Fysiken en kostnadsfri konsultation. 


Våra Personliga tränare

Lär känna våra personliga tränare! Är du osäker på vem av våra personliga tränare som passar dina behov bäst eller har frågor om tjänsten Personlig träning, kontakta Henrik Beyer på henrik.beyer@fysiken.nu

PT ENSKILD

Tillsammans med din tränare lägger ni upp målsättningar utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Oavsett vad ditt mål med träningen är kan våra PTs hjälpa dig dit. Din tränare kommer att lära dig de rätta teknikerna, ge dig feedback på vad just du behöver tänka på samt coachar dig genom träningen. Du får kunskap som du kan ta med dig från dessa timmar och använda dig av i din egen träning. Med personlig träning maximerar du din tid på gymmet och får en hög kvalité på din träning.

TILLFÄLLEN

Studentpris

Pris per gång student

Ord. pris

Pris per gång 

1

690 kr

-

810 kr

-

5

2 850 kr

570 kr

3 250 kr

650 kr

10

5 400 kr

540 kr

6 200 kr

620 kr

20

10 200 kr

510 kr

11 800 kr

590 kr

Som medlem på Fysiken får du 60 kr rabatt per tillfälle. 

PT SEMIPRIVAT

Om du väljer att träna Personlig träning med en kompis kommer ni garanterat få många roliga, svettiga timmar tillsammans. Tränaren kommer att lägga upp träningen och anpassa den till er som ett team. Under timmens gång får ni båda den individuella feedback och motivation ni behöver. 

TILLFÄLLEN

Studentpris per person

Pris per gång student (per person)

Ord.pris per person

Pris per gång ordinarie per person 

1

530 kr

-

610 kr

-

5

1 800 kr

360 kr

2 080 kr

416 kr

10

3 550 kr

355 kr

4 070 kr

407 kr

20

6 900 kr

345 kr

7 950 kr

397 kr

Som medlem på Fysiken får du 60 kr rabatt per tillfälle..


Personlig träning Small Group

Fysiken erbjuder Personlig träning i mindre grupp, PT Small group. Ni är tre till åtta personer som tränar med en av Fysikens Personliga tränare. Här får ni individuell hjälp med er teknik och coachning samtidigt som ni upplever energin och motivationen från att träna i grupp! Beroende på vad du vill träna och din målsättning har Fysiken olika inriktningar på PT Small group. Vi erbjuder allt från yoga och kettlebell till löpning, tuff funktionell träning eller styrkelyft.

Pris

10 tillfällen 2 300 kr per person 
(Som medlem på Fysiken får du 60 kr rabatt per tillfälle.
En månad 950 kr


Q-Training Small Group 
Det är personliga tränaren Eriq Olin som håller i dessa pass där han utmanar och tränar både din styrka, puls, spänst och rörlighet. Han väver in intervaller, komplexer och balans i en spännande konditionskrävande blandning där corestabilitet och förbränning alltid är i fokus. För mer information och bokning kontakta: eriq@eriqolin.com 


Styrkelyft 
Vi går igenom de klassiska baslyften; Knäböj, Bänkpress och Marklyft. Dessa lyft har används för att bygga starka kroppar sen de gamla grekernas tid och är enligt många det absolut roligaste man kan ägna sig åt på gym. Finns för både nybörjare och avancerade. För mer info och bokning av pass kontakta: nidal.aslan@fysiken.nu 

Yoga Small Group
Byggs upp kring förståelsen om kroppens muskler och sinnets påverkan i positioner och flöden. Vi använder block och filtar när det behövs, vi nyttjar andning och positionsalternativ för att anpassa efter person och situation. Vi hjälper kroppen och knoppen att hjälpa dig. 
För mer information ta kontakt 070-777 43 44 helen@swayyo.com  www.SwAyYo.com

 


 

Dela på Facebook