Välkommen till Fysiken CrossFit

Som en av de äldsta och ursprungliga CrossFit anläggningarna i Göteborg är vi stolta över vårt band till våra medlemmar och gemenskapen. Om du letar efter en plats att påbörja din träningsresa - har du hittat rätt!

Varför existerar vi?

Vår passion är hälsa och välbefinnande. Vi vill leverera ett pålitligt och effektivt sätt för våra medlemmar att uppnå de mål som betyder mest för dem.

Vi känner ett ansvar gentemot våra medlemmar att tillhandahålla ett högklassigt utbud av coaching, rätt programmering och utrustning samt en stöttande och välkomnande gemenskap.

Medlemmar på Fysiken CrossFit har tillgång till världsklasscoaching inom CrossFit, Styrkelyft och Olympisk Tyngdlyftning samt tillgång till allt Fysiken har att erbjuda - inklusive vår klätteranläggning och gym. Vi erbjuder också sportmassage och sjukgymnastiktjänster. Allt med ett medlemskap.

Många av våra medlemmar är nya inom hälsa och fitness, så om du vill komma igång har vi allt för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

 

Vår programmering

Som medlem på Fysiken CrossFit har du tillgång till SugarWOD, ett verktyg för att följa dina resultat, nätverka med andra medlemmar och få tillgång till alla träningspass på schemat. Detta gynnar dig som medlem genom att ge dig möjlighet att följa dina resultat och hålla Fysiken CrossFit ansvarigt att leverera vad vi lovat.

Våra medlemmar får världsklassprogrammering från NCFIT och arbetar med våra tränare för att säkerställa att varje klass och varje möte med medlemmarna är i linje med vår höga standard.

När du går med får du ett e-postmeddelande med alla dina inloggningsuppgifter till dessa program.

 

 

Våra tränare

Fysiken CrossFit har en av de högsta standarderna för tränare i Göteborg. Vårt minimikrav är CrossFit Level 1-certifiering och vi har ett brett utbud av tränare som innehar allt från magister i idrottsvetenskap, utbildade Fysios och svenska atleter som tävlar på elitenivå. Vi har specialister inom olympisk tyngdlyftning och Styrkelyft för den som vill fördjupa sig i dessa discipliner.

 

Vad letar vi efter hos våra tränare? En Fysiken CrossFit-tränare är mer måna om din träningsresa än sin egen. De är hängivna att hjälpa dig att lättare nå dina mål.

Medlemskap

webshop 

Frågår?

Var vänlig och skicka ett e-postmeddelande till vår CrossFit ansvarig, Quintin, som gladeligen svarar på eventuella frågor eller funderingar.

Kontakta

Dela på Facebook