Fysiken Camps

 

Hitta träningsglädje och se resultat med vårt nya koncept Fysiken Camps! Här får du feedback, pepp och gemenskap tack vare våra små grupper med tydliga inriktningar. Varje kurs är åtta veckor och utformad för att du ska kunna ta dig till nästa nivå i din träning.

Träna med ett proffs

Moa Lind är en av Fysikens stjärnor med mer än 15 års erfarenhet av att coacha både idrottare och atleter. Förutom att vara klättrare har hon också omfattande erfarenhet av att tävla i skidåkning, MTB, road racing och löpning. 

Prisvärd träning som ger resultat

Pris: från 3.000 kr och uppåt beroende på kursens längd, i flera kurser ingår dessutom fri tillgång till Fysikens alla anläggningar så länge kursen pågår. Studentrabatt på 25% gäller för alla studenter på alla kurser.

 

 

VÅRA CAMPS

FRESH START

För dig som antingen kommit ur din träningsrutin och vill hitta tillbaka eller för dig som vill hitta din egen plats i gymmet för första gången. Här får du självförtroendet och verktygen att skapa en fungerande rutin du gillar och kan hålla dig till.

Nästa startdatum:

Kaserntorget: Tisdag 10/10 kl. 12.00 &
Gibraltargatan: Fredag 13/10 kl. 16.30 &
Gibraltargatan: Måndag 6/11 kl. 17.00

 

NEXT LEVEL

För dig som tränat en del själv men vill ta din träning till nästa nivå. Ett tyngre och tuffare pass där vi vågar utmana oss själva och med målet att se resultat tillsammans. En härlig blandning av skivstång, fria vikter och kroppsvikt som redskap.

Nästa startdatum:

Kommer under våren 2024

 

 

LUNCH

Ett pulshöjande pass för dig som vill ha effektiv träning med stor variation. Om du har svårt att få tid till träning är detta ett bra sätt att få med träning för hela kroppen, inklusive kondition. Ett perfekt pass för on/off-tränarna som behöver hitta en rutin.

 

Nästa startdatum:

Kommer under våren 2024

 

SISTERS

För tjejer som är någorlunda vana i gymmet eller på pass, men vill utforska skivstångsträning och hitta ett eget pass med skivstång. Få hjälp att hitta en bra teknik och våga börja belasta. Här få du tryggheten och stödet att komma igång. Vi kommer bland annat jobba med klassiska basövningar som marklyft och bänkpress.

Nästa startdatum:

Kaserntorget: Torsdag 12/10 kl. 17:15 &
Gibraltargatan: Måndag 6/11 kl 18.00

CLIMBERS

Fysträning för dig som vill bli en starkare och mera hållbar klättrare. Lite förenklat är fysträningen den övriga träningen vid sidan av klätterväggen och den kan upplevas som en djungel av rörlighetsövningar, core, styrkeövningar – med eller utan vikter –, prehab, teknikträning mm.

Information:

1 pass/vecka i 8 veckor
Max antal deltagare: 6 personer
Startdatum: Onsdag 20/9 kl 16.00 på Klätterlabbet

 

Boka kurs idag!

Vill du boka kurs eller har du frågor gällande kursutbudet? Boka in en konsultation

SKICKA MAIL

Eller boka in en konsultation direkt nedan