Om Fysiken

Något för alla

Välkommen till Fysiken, här hittar du Göteborgs bredaste träningsutbud! Det ska vara enkelt att få in en regelbunden träningsvana. Därför lägger vi stor vikt vid att utveckla ett varierat träningsutbud för att kunna erbjuda något för alla.

Kom som du är

På Fysiken kan du träna gym, gruppträning, bollsport, klättring och CrossFit. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år hjälper våra instruktörer dig att få ut så mycket som möjligt av din träning. Dessutom kan du vara med på lagsporter utan att ha ett färdigt lag. Kom som du är och spela med de som är inbokade på samma pass som du.

Träna tillsammans

Att träna tillsammans i grupp är roligt, inspirerande och socialt. På Fysiken har du tillgång till över 200 gruppträningspass i veckan att välja mellan. Här finns allt från högintensiva intervallpass till lugna återhämtningspass, utmanande koordinationspass till tunga styrkeutmaningar. Du väljer själv vad du vill träna, samtidigt som du har kul och träffar folk. 

Stans största gym

På Fysiken Gibraltargatan finns Göteborgs största gym med fria vikter. Här träffar du även Fysiken CrossFit, vår atletklubb som erbjuder klasser i Crossfit, styrkelyft och olympiska lyft. Gymmet är öppet för alla medlemmar på Fysiken och har all utrustning du kan drömma om från Eleiko.

Göteborgs studenter äger Fysiken

Fysikens ägs av Göteborgs fem studentkårer genom Göteborgs Studenters Företagsgrupp AB men är öppet för alla. Fysiken är ett icke vinstdrivande aktiebolag, vilket innebär att eventuellt överskott går direkt tillbaka in i verksamheten. Med drygt 800 000 besök per år är Fysiken en av de mest besökta platserna för friskvård i Göteborg. Fysiken har 15 heltidsanställda och cirka 200 timanställda instruktörer. 

Dela på Facebook