Medlemserbjudande

Fysiken älskar samarbetspartners! Hos följande företag får du som Fysikenmedlem schyssta erbjudanden. 

Salming Running

Salming erbjuder Fysikens medlemmar oavsett nivå en unik möjlighet att analysera sin löpteknik. Salming Running står för ett holistiskt förhållningssätt till löpningen och hela kroppens funktion. Det är också därför din rapport innehåller träningsprogram för att öka din muskelstyrka i specifika områden, förbättra din rörlighet i specifika områden samt ge tips på koordinationsövningar som hjälper dig att utveckla din löpteknik. Du får som medlem 15% på analysen samt 15 % rabatt på hela sortimentet i butiken Salming Running Store mot uppvisande av medlemskort. Mer information hittar du här.


Klubbhuset

Du som är medlem på Fysiken erbjuds 15% rabatt hos Klubbhuset på ordinarie sortiment mot uppvisande av Fysikenkort. Läs mer på här.ElitRehab

På Fysiken möts du av duktiga fysioterapeuter från ElitRehab. Läs mer här.


ProBikeFit

Bikefit hjälper dig med utprovning av sittställning/position på din cykel. Få ut mer kraft i pedalerna för att cykla fortare och förebygg domningar, obehag samt smärtor i exempelvis knä, rygg och nacke med optimal position. Som medlem på Fysiken får du 15 % rabatt på BikeFit. Läs mer här.

 

Dela på Facebook