Lediga tjänster

RECEPTION

SPONTANANSÖKAN RECEPTIONIST

Vi är alltid glada för spontanansökningar till vår härliga reception. Som receptionist är du den första personen som medlemmarna träffar när de kommer till Fysiken. Är du service minded, energisk och har glimten i ögat? Skicka ditt CV till: fredrik@fysiken.nu


GRUPPTRÄNING

SPONTANANSÖKAN INSTRUKTÖR

Vi på Fysiken letar alltid efter härliga tillskott till vårt instruktörsgäng, är du utbildad gruppträningsinstruktör och gillar att dela med dig av dina kunskaper och din träningsglädje? Skicka ditt CV till: susanna.osth@fysiken.nu


MASSÖR 

SPONTANANSÖKAN MASSÖR

Är du utbildad massör med magiska händer och en vilja att hjälpa våra medlemmar bli av med spända och ömma muskler? Skicka ditt CV till: massage@fysiken.nu


KLÄTTERLABBET

SPONTANANSÖKAN RECEPTIONIST

Vi är alltid glada för spontanansökningar till vår reception. Fysiken Klätterlabbet har anläggningar i Centrum, Sisjön och Partille, som receptionist är du den första personen medlemmarna träffar när de kommer till oss. Ett stort plus är om du klättrar själv och har lite koll på hur saker och ting fungerar.
Är du service minded, energisk och har glimten i ögat?
Skicka ditt CV till: fredrik@fysiken.nu

 

 

 

GRUPPTRÄNING

 

Är du utbildad instruktör för Bodpump och LES MILLS CORE?

Just nu letar vi på Fysiken efter ett tillskott till vårt instruktörsgäng, är du utbildad gruppträningsinstruktör inom Bodypump och LES MILLS CORE och gillar att dela med dig av dina kunskaper och din träningsglädje? Då tycker vi att du ska söka direkt. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av träning, är positiv och har god social kompetens. Fysiken är Göteborgs största studentägda gym och vi brinner för att alla ska kunna träna och må bra. Vi är stolta över vår bredd bland våra medlemmar och vi vill gärna har någon som vill bidra och ge lite extra till vår träning. 

Intervjuer genomförs i juni/juli månad. Har du frågor om tjänsten så ber vi dig ställa dom i din ansökan. Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. 

Skicka ditt CV till Susanna Östh: susanna.osth@fysiken.nu och ange referens "ansökan Bodypump LESS MILLS CORE"

PERSONLIG TRÄNING

Är du vår nya personliga tränare?

Fysiken växer. Nu söker vi kvalificerade personliga tränare till våra anläggningar. Vi söker dig som har genomgått en personlig tränarutbildning hos godkänt utbildningsföretag och erhållit en licens eller certifikat. Meriterande är en akademisk utbildning inom hälsa och träning och vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av tränings-och eller hälsobranschen sedan tidigare.

Som personlig tränare på Fysiken kommer du att arbeta med både privat och företagskunder och i olika events och initiativ tillsammans med Fysikens PT-team. Du ska kunna arbeta enskilt samt i samarbete med övrig personal för att stötta människor i deras träning och hälsa. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av träning, är positiv och har god social kompetens.

Du bör kunna arbete 20 timmar/vecka eller mer och ha viljan att utvecklas både som individ tillsammans med vår fantastiska personal. Anställningsvillkor diskuteras vid anställning.

Intervjuer genomförs i augusti/september månad. Har du frågor om tjänsten så ber vi dig ställa dom i din ansökan. Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. I vår rekryteringsprocess genomför du steg såsom intervju med PT-chef och ett praktiskt arbetsprov.

Skicka din ansökan till michael@fysiken.nu ange referens "ansökan PT" i ämnesfältet.

MASSAGE


Massageterapeut sökes!

Nu söker vi Massageterapeuter till alla våra tre gym. Vi söker dig som är diplomerad massageterapeut hos godkänt utbildningsföretag, gärna med en certifiering från Branschrådet Svensk Massage. Meriterande är tidigare erfarenhet inom massageyrket och en existerande kundbas. Vidareutbildningar och specialiseringar inom olika massagetekniker är ett stort plus.

Som massageterapeut på Fysiken kommer du jobba både på Fysiken och ut mot företag. Du kommer även delta vid olika events tillsammans med andra sektioner på Fysiken. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för träning, brinner för massage och hela tiden vill lära dig mer och utvecklas.

Vi söker dig som kan massera minst 2 dagar i veckan, men gärna mer. Övriga anställningsvillkor och ersättning diskuteras vid anställning.

Intervjuer genomförs löpande i september/oktober månad. Har du frågor om tjänsten ber vi dig ställa dem i din ansökan. Om ditt CV matchar det vi söker så kommer du bli kontaktad via mail av vår Massagekoordinator. 

Om du blir kallad till intervju kommer du även behöva genomföra ett praktiskt prov. Skicka din ansökan till massage@fysiken.nu och skriv ”Ansökan Massageterapeut” i ämnesfältet.

 

Dela på Facebook