FYSIKEN LINDHOLMEN

Ett stenkast från vattnet och med närhet till hundratals företag hittar du Fysiken Lindholmen i Lindholmen Science Park. Vi är gymmet för dig som vill vara flexibel i din träning, med generösa öppettider är det enkelt att träna när det passar dig. I gymmet finns en stor konditionspark men även maskiner för styrka och fria vikter.

På Lindholmen finns även Fysikens enda SYNRGY-bur där träningsmöjligheterna kan varieras om och om igen. Vi kan även erbjuda personlig träning med en av våra erfarna PT:s eller bokning av massage.

ERBJUDANDE!

Under september låter vi dig testa att vara medlem en vecka helt gratis! Du signar upp för din gratisvecka genom att prata med receptionen på någon av våra gym eller via länken nedan. 

PROVTRÄNA GRATIS EN VECKA

Om du istället vill bli medlem direkt (eller efter din provvecka) har vi under september ett kanonerbjudande! Om du signar upp dig för ett 12-månaders medlemskap på autogiro bjuder vi på fri startavgift och en gratismånad! Du hittar våra olika kort och priser här!

BLI MEDLEM FR. 220KR/MÅN 

INTRESSERAD AV FÖRETAGSAVTAL?

Vi har avtal med många företag i området och erbjuder även skräddarsydda träningspaket med mätbara resultat som spelar företagets behov. 
Vill ni veta mer? Klicka här!  


VAD ERBJUDER VI? 

  Generösa öppettider 
  Konditionspark 
  SYNRGY-bur
  Personlig träning
   
HIIT & Cykel-klasser
  Personlig träning
  Massage
  Fysiken Yoga
   
  

KONTAKT & ÖPPETTIDER

Öppettider:
Måndag-Söndag 05:00-23:00

Bemannat:
Måndag & onsdag 11:00 - 13:00 

Kontakt
Lindholmspiren 3
417 56 Göteborg
Tel: 031-10 69 50

 

Vilken träning passar dig?

Starta passväljaren

Kommande pass