Ta del av våra erbjudanden!

Den 1 december öppnar vi dörrarna till Klätterlabbet Sisjön och detta vill vi såklart fira med exklusiva erbjudanden! Samtliga erbjudanden gäller för köp i perioden 1–15 december. 

 

 

KLÄTTRA 30 DAGAR FÖR 350 KR!

Köp klätterkort för Klätterlabbet Sisjön och klättra fritt i 30 dagar. Kortet gäller i 30 dagar från det datum du aktiverar det vilket betyder att du även kan ge bort det till någon du tycker om. Notera att kortet måste aktiveras innan 31 december. Kortet kan köpas på någon av våra anläggningar, både Fysiken och Klätterlabbet i perioden 1-15 december

Obs! Detta är ett specialerbjudande i samband med öppningen av Klätterlabbet Sisjön och finns endast tillgängligt i den angivna perioden. Eftersom det är ett tidsbundet kort finns det heller ingen bindningstid. 


 

15% RABATT PÅ BARNKALAS! 

Boka ditt nästa barnkalas hos oss på Klätterlabbet Sisjön och få 15% rabatt. Boka genom att skicka förfrågan till kls@fysiken.nu. För att kunna nyttja erbjudandet måste bokning ske mellan 1-15 december. Obs! datumen gäller för bokning vilket betyder att kalaset i sig kan äga rum vid ett senare tillfälle. 

Följande ingår i klätterkalas:

  • Ca 1h klättring med instruktör
  • Korv med bröd och saft
  • Glasspinne
  • Godispåse

Ordinarie pris: 250 kr per barn

Obs! Minsta antal är 5 barn och max är 20 barn.

Dela på Facebook