Klätterskola

Klättring är världens bästa sport! Klätterlabbet erbjuder Klätterskola för barn från 6 år i samarbete med Västkustens Sportklätterklubb (VSKK). VSKK erbjuder kurser för barn och ungdomar i flera olika nivåer och träningen präglas av aktivitet, gemenskap och såklart att ha kul! 

INFORMATION

  • Alla kurser kräver medlemskap i VSKK, detta blir du automatiskt genom anmälan till klätterskolan
    (200kr tillkommer för junior, medlemskapet är per kalenderår)

  • Pris: Nybörjarkurser 10 tillfällen á 1 timme 1550 kr (1750 kr inkl. medlemsskap)

  • Det finns även plats (står ej i formuläret) i fortsättningsgrupper och ungdomsgrupper, allt från steg 1 till mer avancerad nivå.
    Vid intresse maila: info@vskk.se så hjälper de med att hitta den bästa gruppen för just er!

LÄS MER & BOKA PLATS


 
GRÖNT TOPPREPSKORT – KURS FÖR FÖRÄLDRAR

För de föräldrar som inte har Svenska Klätterförbundets gröna säkringskort erbjuder vi på Klätterlabbet en rabatterad topprepskurs för 550kr (ord. pris 850kr ).  
För de föräldrar som inte tagit säkringskortet ber vi er omgående höra av er till oss på telefon: 031-106965. Kortet är obligatoriskt för att ni ska kunna vara med
och säkra era barn i alla grupper upp till ert barn är 13år. 

I ungdomsgruppen är målet att deltagarna själva ska ta det gröna kortet men även här kommer ni som föräldrar att behöva vara med under första tiden för att säkra era barn. 

Dessa topprepskurser hålls av Klätterlabbet och bokas i receptionen och ges under kvällstid vardagar samt i viss mån helgtid.
För mer information och bokning ring Klätterlabbet på 031-106960. Kursen är på två tillfällen á 2 h.
Kurserna går på måndag-torsdagskvällar samt lördagar. Tillfälle 1 bokas i receptionen och tillfälle två gör man veckan efter samma dag/samma tid.
Måndag-måndag, tisdag-tisdag osv. För mer info maila info@vskk.se 

Dela på Facebook