Prova-på

På Lördagar är du (oavsett ålder, träningserfarenhet och ambitionsnivå) varmt välkommen att provträna!
Vi kör igenom ett klassiskt CrossFit-pass anpassat för dig som är ny och du får all info du behöver om vårt gym.

Välkommen att prova kl 12.00–13.00 samt 13.15-14.15

Anmäl dig till Prova-på

Du bokar ditt prova-på tillfälle via telefon 031-106930 och passet går att boka en vecka i förväg. Senast 10 minuter innan passet börjar måste du hämta ut din biljett som du sedan lämnar till instruktören. Passet är helt är kostnadsfritt och gäller en gång per person. Varmt välkommen!

Många medlemmar har hos oss funnit de förutsättningar och den support de länge letat efter hos ett gym. Flera har sett hur träningen utvecklats från ett nödvändigt ont till en viktig del av vardagen som de verkligen ser fram emot. Andra är väldigt nöjda med att ha "bara" funnit en tidseffektiv träningsform på en plats där de alltid är välkomna.

En rolig gemensam faktor för majoriteten av våra medlemmar är att de inte ens visste att de var "atleter" innan de påbörjade sin träning hos oss!

Så kom ner och prova, du har allt att vinna!

/Emil, Huvudtränare på Fysiken CrossFit

"Jag har under en period lyckats med att nå mål som jag aldrig trodde var möjliga och genom att ha vistas i en sådan inspirerande träningsmiljö har jag även fått ett förnyat perspektiv på vad ett sunt och friskt liv faktiskt innebär.

Så mitt förslag till dig som funderar på att börja på Fysiken Crossfit:

Gör det! Det kommer förändra ditt liv! 

/Yuyi, medlem i 1 år 

Dela på Facebook