Om Fysiken CrossFit

Välkommen till Fysiken CrossFit

På Fysiken CrossFit värderar vi ditt förtroende högt. Vår målsättning är alltid att göra din träning så tidseffektiv som möjligt men samtidigt etablera den som en viktig del i vardagen som du verkligen ser fram emot. Vi vill erbjuda dig kunskap och resultat - oavsett vad dina mål är, eller hur träningserfaren du är, så är vårt mål alltid att skapa en miljö där just du kan utvecklas. Sammanhållningen som bildas i vårt gym återspeglar denna filosofi.


OM VÅR BOX

Vår box består av 430 kvm träningsyta inbyggt på populära Fysiken Gibraltargatan. Här har vi byggt ett helt nytt Eleiko-certifierat CrossFit, Olympic-Lifting och Powerlifting gym med tillgång till ny Eleiko utrustning och roliga leksaker som assault bikes, atlas stenar, powerlifting racks och mycket mycket mer! Boxen är maximalt anpassad för CrossFit, Olympiska lyft och Styrkelyft samtidigt som det finns gott om plats för egen träning. Som medlem har du dessutom tillgång till hela Fysiken Gibraltargatan med extra gym-yta, massage, sjukgymnastik och stans bredaste gruppträningsutbud. Dessutom är anläggningen öppet dygnet runt!


VÅRA PROGRAM

Fysiken CrossFit är ett etablerat CrossFit program med mycket kvalificerade tränare. Vi sätter stort värde på kunskap och kvalitet, och vet hur man kan utveckla dig från en nybörjare till en avancerad idrottsman. Om du redan är en erfaren atlet har vi kunskapen att ta dig till nästa nivå. Alla våra CrossFit level 1 Coacher är mycket väl insatta i CrossFit specifika rörelser, som Kipping & butterfly pull-ups, handstand push-ups, muskel ups, med mera, och är ivriga att lära dig. På Fysiken CrossFit har vi ett tyngdlyftningsprogram med klasser både för nybörjare såväl som avancerade lyftare. Våra tränare har vardera över 15 års erfarenhet inom sin sport och är medlemmar i det svenska landslaget. Ingen annan CrossFit i vårt område kan skryta med denna kompetens i sina program.


VÅRA ÖPPETTIDER

Vår box är tillgänglig varje dag 06 - 22 för dig med Fysiken CrossFit-kort. 


 

Dela på Facebook