Kort & Priser

Att komma igång är enkelt! Vi har flera kortalternativ för dig att välja mellan, när du har valt det som passar dig bäst du kan komma in till någon av våra receptioner för att köpa ditt medlemskap. 

Kortalternativ 

Fysiken CrossFit

Student autogiro

Studentpris

Ord. pris autogiro

Ord. pris

12 mån

420 kr/mån

5 040 kr

525 kr/mån

6 300 kr

Obundet autogiro

525 kr/mån*

-

655 kr/mån*

-

On-ramp

-

795 kr**

 

795 kr**

* Minimum 3 månader. 1 månads uppsägningstid 


**On-ramp kursen ska genomföras inom 2 månader efter köpdatum.

Vid tecknande eller förnyande av årskort ingår en mätning med InBody.

Observera att ditt medlemsskap på Fysiken CrossFit även ger dig obegränsat tillträde till gym och gruppaktiviteter på Fysiken GibraltargatanFysiken Kaserntorget, Fysiken Lindholmen och Fysiken Klätterlabbet.


DETTA INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

När du blir medlem på Fysiken CrossFit får du tillgång till alla våra anläggningar; Fysiken Gibraltargatan, Fysiken Kaserntorget, Fysiken Lindholmen, samt till våra klättergym, Klätterlabbet Centrum, Sisjön och Partille. I ditt CrossFit medlemskap ingår våra tyngdlyftningsklasser, alla CrossFit klasser och vår styrkeklass. Vi håller också löpande seminarier och föreläsningar om allt relaterat till din träning, såsom kost, målsättning, teknik, rörlighet och så vidare, vilket alltid är gratis för våra medlemmar. Om du är nybörjare behöver du gå vår On-Ramp kurs. On-ramp är en kurs på fyra tillfällen där du lär dig grundtekniken för att träna CrossFit på ett säkert sätt. Kursen vänder sig endast till dig som är ny till CrossFit, så om du har tränat ett tag finns ingen anledning för dig att delta, det är bara att köpa ett kort och komma till klasserna.


Prova-på pass varje lördag & SÖNDAG

Fysiken CrossFit är verkligen platsen för dig som vill nå nya nivåer inom din träning. Vi har ett gratis prova-på-pass varje lördag kl 13:15-14:15 och söndag 11.45-12.45. Du bokar ditt prova-på tillfälle här på hemsidan under Boka och passet går att boka en vecka i förväg. Är du inte medlem så bokar du dig genom att kontakta receptionen. Senast 10 minuter innan passet börjar måste du hämta ut din biljett som du sedan lämnar till instruktören. Passet är helt är kostnadsfritt och gäller en gång per person. Varmt välkommen!


 

 

Dela på Facebook