Kort & Priser

Observera att vi för tillfället inte tar in nya medlemmar. För att bli medlem när ledig plats finns, skriv upp dig på vår väntelista

Att komma igång är enkelt! Vi har flera kortalternativ för dig att välja mellan, när du har valt det som passar dig bäst du kan komma in till någon av våra receptioner för att köpa ditt medlemskap. 

Kortalternativ 

Fysiken CrossFit

Student autogiro

Studentpris

Ord. pris autogiro

Ord. pris

12 mån

650 kr/mån

7800 kr

850 kr/mån

10200 kr

3 MÅN*

859 kr/mån*

-

999 kr/mån*

-

On-ramp

-

795 kr**

 

795 kr**

* 1 månads uppsägningstid 


**On-ramp kursen ska genomföras inom 2 månader efter köpdatum.

Observera att ditt medlemsskap på Fysiken CrossFit även ger dig obegränsat tillträde till gym och gruppaktiviteter på Fysiken GibraltargatanFysiken Kaserntorget, Fysiken Lindholmen och Fysiken Klätterlabbet.


DETTA INGÅR I DITT MEDLEMSKAP

När du blir medlem på Fysiken CrossFit får du tillgång till alla våra anläggningar; Fysiken Gibraltargatan, Fysiken Kaserntorget, Fysiken Lindholmen, samt till våra klättergym, Klätterlabbet Centrum, Sisjön och Partille. I ditt CrossFit medlemskap ingår våra tyngdlyftningsklasser, alla CrossFit klasser och vår styrkeklass. Vi håller också löpande seminarier och föreläsningar om allt relaterat till din träning, såsom kost, målsättning, teknik, rörlighet och så vidare, vilket alltid är gratis för våra medlemmar. Om du är nybörjare behöver du gå vår On-Ramp kurs. On-ramp är en kurs på fyra tillfällen där du lär dig grundtekniken för att träna CrossFit på ett säkert sätt. Kursen vänder sig endast till dig som är ny till CrossFit, så om du har tränat ett tag finns ingen anledning för dig att delta, det är bara att köpa ett kort och komma till klasserna.


Prova-på pass varje lördag & SÖNDAG

Våra prova på-klasser är för närvarande fullbokade för resten av 2019. Nya platser kommer vara tillgängliga i Januari 2020.

 


 

 

Dela på Facebook