Virtuell träning

Låt inte tidsbrist begränsa din träning. Nu kan du träna virtuell klasser på Fysiken Kaserntorget. 

Träna när du vill

Med virtuell träning är instruktören alltid på plats. Varje timme då det inte är något vanligt pass på schemat startar en virtuell klass. På så sätt kan du träna när det passar dig. Välj mellan intensiva pulshöjare eller lugna body&mindklasser som stärker och balanserar kroppen.

Passar både dig som är ny och erfaren

Virtuell träning är en bra introduktion för dig som vill träna med en instruktör men inte känner dig bekväm med att boka en klass. Är du van vid gruppträning får du ett bra alternativ de dagar du har svårt att hinna till ordinarie pass.

ERsätter inte vanliga klasser

Det är enkelt att följa en virtuell klass och du kommer få ett bra träningspass. Men, en skärm kan aldrig ersätta en fysisk instruktör som sprider glädje och energi. Virtuell träning är ett sätt att erbjuda mer träning på de tider som våra instruktörer har svårt att vara på plats.

virtuella klasser på Fysiken

Body&Mind klasser i B-salen
Schema

Klassbeskrivningar

Kondition och styrka i A-salen
SChEMA

Klassbeskrivningar

"Virtuell träning har kommit för att stanna och det finns framför allt två anledningar till detta. Den ena är flexibiliteten, att träna när det passar en själv är perfekt för personer med ett stort behov av att styra över sin egen tid. Den andra anledningen är att somliga kan känna sig blyga inför att gå på ett gruppträningspass för första gången. Att då kunna testa på klassen virtuellt kan ge självsäkerheten att våga gå på ett vanligt pass i framtiden."

Maria Ljungqvist
VD Fysiken 

Dela på Facebook