Sköna Söndag

Den 1 december bjuder vi in till Sköna Söndag på Fysiken Kaserntorget kl. 11.00–14.30. Unna dig själv en välbehövlig paus i några timmar och fokusera på kropp och själ. Sköna söndag är ett tillfälle för dig att andas ut och tömma huvudet, välkommen! Biljetterna till klasserna släpps som vanligt 8 dagar i förväg. 

BOKA KLASSERNA


11:00-12:00 Maria Larsson

Lyrical jazz är uttryckens- och känslans jazz! Här får du möjlighet att jobba med hela kroppen genom stora mjuka rörelsemönster och till livemusik.

Jonas Molinder, som även arbetar som musiker gästar klassen och kommer sjunga samt spela gitarr till under hela passet. Passet består av en kortare uppvärmning för att sedan ägna tiden åt en härlig kombination av Lyrical jazz-inspirerande danssteg. Inga förkunskaper krävs.

 


12:15-13:15 ANNA TIKVA

 Vi kommer börja med att slappna av kroppen genom återställande yoga, balansera nervsystemet för att sedan lugna sinnet genom mindfullness-meditation.

Mindfullness-meditation är en teknik där syftet inte är att hitta 100% stillhet, utan istället att observera ditt sinne och vad som händer på insidan. Observera och acceptera och lära dig hur du kan skilja din tanke från handling.


 


 

13:30-14:30 Rebecka Latos

 Välkommen till Homo sapiens movement med Rebecka.

Klassen inspireras av animaliska rörelser och holistisk träning för att uppmana människan till att börja röra sig som det djur vi är. Klassen fokuserar på synergimuskler, animaliska rörelser och leder, samt en hel del explosivitet.

 

 

Dela på Facebook