Om Fysiken Gibraltargatan

Fysiken Gibraltargatans är Fysikens största anläggning och kan som enda gym i stan erbjuda bollsport på gruppträningsschemat. 

Anläggningen

På Fysiken Gibraltargatan har du som medlem tillgång till gym, gruppträning, bollsport och vattenträning. Anläggningen ett stort utbud av både maskiner och fria vikter. Det finns även yta för funktionell träning och stretching. 


Gruppträning, bollsport och vattenträning

Fysiken Gibraltargatan erbjuder ett unikt utbud av hög kvalitet och du hittar alltid de senaste träningsformerna här. Du som är intresserad av bollsport kan enkelt vara med på lagsporter utan att du behöver ha ett färdigt lag. Tvärs över gatan hittar du vår bassäng som lämpar sig perfekt för vattenträning.


Fysiken CrossFit

Inne på Fysiken Gibraltargatan finns även Fysiken CrossFit. Fysiken CrossFit håller klasser i B-hallen, Göteborgs första Eleiko-certifierade gym! Som medlem i Fysiken CrossFit tränar du klasser i CrossFit, tyngdlytfning, gymnastic skills och styrkelyft ledd av våra välmeriterade coacher. Läs mer Om Fysiken CrossFit och våra medlemskap här!


Tilläggstjänster

I gymmet arbetar personliga tränare, fysioterapeuter och massörer. I anslutning till anläggningen finns förutom parkering en stor fotbollsplan och en motionsslinga på 1 640 meter.

Dela på Facebook