Fysiskt Bingo!

Utmana dig själv, en kompis eller kollega – med ett fysiskt krävande Bingo! Ställ upp i vår helt nya utmaning som tar dig utanför comfortzone och låter dig utforska hela Fysikens träningsutbud.

Upp till 30 pass på 44 dagar?

Fysikens Bingo är en utmaning där du har 44 dagar på dig att samla stämplar på din bingobricka – ett genomfört pass ger en stämpel. Första nivån är fem i rad men den som vill kan utmana sig att fylla hela brickan med alla 30 stämplade gruppträningspass! Brickorna är unika och innehåller alla Fysikens klasser. Du kommer få prova nya träningsformer, träna nya muskler och förhoppningsvis fyllas med ny inspiration och träningsmotivation!

Fysiskt Bingo!

Du hämtar din bingobricka i receptionen. Bingot är anpassat efter vilket träningskort du har; Multi, Singel Kaserntorget eller Singel Gibraltargatan. Sedan gäller det att genomföra de klasser som står på just din bricka. Instruktören ger dig en stämpel efter träningen. Det finns 6 olika nivåer som ger Bingo. Du väljer själv vilken nivå du vill uppnå. Första nivån är 5 stämplar i rad, sen finns en rad mönster att fylla med 10, 15, 20, 25 och 30 stämplar. När du uppnått ditt mål lämnar du in brickan till receptionen. Är du först med att få bingo så vinner du ett pris! Vinnare presenteras i Fysikens sociala kanaler, se se till att följa oss på Facebook och Instagram!

Välj din nivå – samla stämplar enligt följande mönster

Vinn en fitbit!

Det hedersvärda förstapriset är en Fitbit – ett träningsarmband som hjälper dig att tracka bland annat din aktivitet, förbränning och sömn. I vinstpotten finns även biobiljetter, extra månad på ditt kort, massage och Fysikenkit. Förhoppningsvis kommer du även få ökad motivation och bli extra vältränad när du är med i utmaningen!

Regler:

  • När du lämnat in din stämplade bricka kan du inte få tillbaka den.
  • Du får träna hur många pass om dagen du vill.
  • Om du inte har CrossFit-kort kan du gå på en Prova-på klass.
Utmaningen pågår från den 1 mars – 13 april!

 

Tävla om fina priser med ett fysiskt Bingo!

Upptäck vad du kan göra med din kropp! Prova på nya klasser som kan ta dig utanför comfortzone, samtidigt som du är med och tävlar om riktigt fina priser!

Fyll brickan med gruppträningspass

Vad vill du träna? Brickorna är unika och innehåller de olika träningsformer du har tillgång till. 

 

Dela på Facebook