Fysiken yoga day

Flyg iväg på yogamattan tillsammans med oss  den 27 januari på Fysiken Gibraltargatan. Några av Göteborgs bästa yogainstruktörer tar emot dig och leder dig genom dagens klasser.

Var med hela dagen eller boka in dina favoriter. Boka som vanligt här på hemsidan eller i appen. Gästbokningar tas emot via receptionen. Icke-medlemmar betalar 200 kr för att få vara med hela dagen.

FRIA STADIGA AXLAR – Erik Myrberg

Eriks klass kommer fokusera på skuldrorna, för att hitta balansen mellan hårt och mjukt, pulsationen mellan stadighet och öppenhet i alla kategorier av ställningar. 
E-salen 11.00-12.15

REBOOT AND RESTORE – Milla Floryd

När gav du dig tid för aktiv vila och återhämtning senast? Landa in i en stund på mattan för att sakta ned. För att andas. För att genom grundning och avspänningsövningar läka systemet och ge cirkulation till ledplatserna. När hjärnans och kroppens stressnivå sjunker är det lätt att känna sig lite frusen, ha därför gärna med tjock tröja, raggsockor och kanske en filt till klassen.
E-salen 12.30-13.30

RAW FREE FLOW – Rebecka Latos

Är en yogaklass som präglas av att vara organiskt i rörelse i vinyasaflöden, men där man släpper fokus på hur det ska se ut och ger sig hän åt känslan och svävar in i flödet. Det kan liknas vid fridans och utmanar oss att lämna trygghetszonen och släppa på hämningar.
E-salen 13:45-14:45

ACROYOGA – Stefania Gremlin och Simon Brandt

I denna klass arbetar man i en trygg och lustfylld miljö två och två. Den kombinerar akrobatiska övningar, yoga och terapeutiska inslag. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar. Alla kan vara med. AcroYogan enar människor och förbättrar kommunikationen oss emellan. Den utmanar både självförtroende, kroppsuppfattning, skapar förtroende och bygger respekt. ”AcroYoga can make you feel light as a feather or rooted like a tree”
C-salen 15:00-16:15

Dela på Facebook