Fysiken Dansa! 2019

Den 25 oktober är du välkommen till en kväll i dansens tecken! Fokus är glädje när vi dansar oss igenom fyra färgsprakande dansklasser. Under kvällen får vi besök av väletanblerade instruktörer och dansare och vi bjuder på smakprover, tilltugg och fototävling! Boka in dig och dansa med oss på Fysiken! 

Nivåer

  • Rörlighet
  • Styrka
  • Kondition
  • Koordination
  • Hopp

 

KVÄLLENS PROGRAM:

16.30-17.25    Reggaehall Soca vs. Old school Ball Jam med Susanna Winqvist, Linn Yaffe, Josefine Larsson & Felicia Augustsson
17.30-18.20    Me Myself and Dance med Frida Örnfeldt
18.25-19.15    On Stage with Beyonce med Angela Zanbil
19.15-20.05    Contemporary Jazz med Lisa Bergman

BOKNING

Medlemmar bokar som vanligt i appen eller på hemsidan tidigast 8 dagar innan eventet. 

MEDLEMSBOKNING

Icke-medlemmar: Bokning via telefon: 031-10 69 30

PRISER

Medlem: Gratis hela kvällen!
Icke-medlem: 200 kronor i engångsavgift för hela kvällen.

Nivåer

  • Rörlighet
  • Styrka
  • Kondition
  • Koordination
  • Hopp

 

 

KVÄLLENS Instruktörer

 

Angela Zanbil)

Dansen är för Angela ett måste utan krav. Den utvecklar och bygger trygghet och mod att visa känslor och släppa loss. Hon har länge instruerat dans- och stepklasser på IKSU i Umeå. Idag är det Stockholm som gäller, där hon både dansar och arbetar som tandläkare. I sin klass On Stage With Beyonce kommer vi få plocka fram den inre divan, släppa loss och ge oss hän till Beyonces grymma hits. Ett måste för alla som älskar dans!

 

 

Sanna W  & Josefine

Är koordinatorer inom gruppträning på Fysiken! De älskar båda att dansa och de älskar att dansa tillsammans! Det är dubbelglädje. Tillsammans med Fysikens Zumba Twins öppnar de eventet med en koreografi de döpt till Old School Ball Jam! De snörar sina sneakers, flätar sitt hår, sätter på kepsen och ger allt ihop med er. Det kommer att osa dansglädje i rummet.

 

Linn & Felicia 

Linn, den dansande psykologstudenten och Felicia, den dansande mastern i idrottsvetenskap, kommer sprida sin passion för Zumba genom en Reggeahall Soca-stund ihop med er! Deras relation till dans är väldigt enkel. Dans behöver inte vara en superkomplicerad koreografi utan för dem är det viktigast att ha roligt ihop till musiken! Att dansa tillsammans GER energi, vilket är en fantastisk känsla som alla borde få uppleva! Denna kväll dansar de med Sanna & Josefine.

 

 

Lisa Bergman 

Lisa började dansa balett när hon var åtta år och kände direkt att det var rätt. Några år senare tillkom jazz och modern och det är de stilarna som jag i huvudsak fortsatt med i vuxen ålder. Dansen har alltid funnits i hennes liv på ett eller annat sätt, och känslan efter en dansklass som kombinerar bra musik med härlig koreografi är magisk! På Fysiken kör hon vanligtvis ShBam som hon älskar då klassen tillåter alla att ta ut rörelserna till max. På FYSIKEN DANSA bjuder hon upp till klassen Contemporary Jazz som är kvällens finalklass.

 

 

Frida Örneholt

Frida är danstjejen från Göteborg, som i sin klass Me Myself And Dance, kommer få er att både ha roligt, svettas och gå lite bananas! Fridas budskap är att  Du dansar för DIG och för att DU ska få känna dig on. Klassen är inspirerad av Street vilket är Fridas absoluta favorit att köra.  Dansen har betytt mycket för Frida och fått henne att växa och tro på sig själv. En klass du inte vill missa.

 

Dela på Facebook