Danskväll på Fysiken Gibraltargatan

Boka in fredagen den 27 oktober i kalendern! Då blir det en helkväll med dansglädje i fokus. Vi kommer dansa oss genom fyra färgsprakande klasser som lyfter hjärta, kropp och själ till nya höjder. Vi dansar tillsammans och vi lyfter varandras energi!

Alla som vill kan dansa! Kvällen gästas av dansinstruktörer som delar med sig av sin energi och kärlek till dansen.

Vi bjuder på smakprover, tilltugg och fototävling under kvällen.

Kvällens Dansklasser:

FYSIKEN DANCE MIX

Värm upp med tjejerna som vet vad glädje innebär! Fysikens Dance Crew öppnar kvällen med en mix av Fysikens danskoncept. Med dansglädjen i fokus blir det glatt, tufft, festligt och coolt när vi mixar ShBam, Street, Zumba och AfHo!

16.30–17.30 med Sanna, Lisa, Pernilla, Josefin och Emma S

INTERVALL POWERDANCE

Triin är ett stort fan av intervallträning och har skapat ett danspass som fokuserar på just intervaller, samtidigt som man skakar loss och upplever glädjen i musiken! Intervall PowerDance involverar pulshöjande låtar som växlas med lugnare rytmer. I puls-låtar går du "all in" och ger konditionsträning. I de lugnare låtarna dras tempot och pulsen ner, samtidigt som du får en chans att bygga upp benstyrkan. Musiken kommer från olika delar av världen och involverar olika stilar. Klassen baseras på enkla danssteg, så att alla kan maximera sin träning. Varje låt har en egen koreografi! Ta med din dansanda och förbered dig på många dansdroppar! 

17.35–18.20 med Triin Müür

Dance Til u Drop

En Streetklass där Frida plockar in gatan i dansstudion och uppmuntrar till att ”Release your inner fierceness”.  Klassen där alla dansar loss som aldrig förr!

18.25–19.10 med Frida Örneholt

Feminine Vibe

Feminin vibe bjuder på en hel timma av låtar med feminin touch och sköna vibes! Mycket energi, mycket höfter och en och annan "runway-walk"! Klassen passar alla, vana dansare till nya dansvänner! Kom och njut av att få att släppa loss och locka fram din inre Beyoncè!  

19.15–20.15 med Stina Johansson

Alla som vill kan dansa! Du bokar passen som vanligt på hemisdan. Är du inte medlem eller har du kompis som du tror vill vara med? För 200 kr får du vara med hela kvällen!

Kvällens Dansinstruktörer

Triin Müür

Triin älskar instruera olika typ av träningspass. Hon är licensierade Les Mills BodyPump/BodyCombat instruktör och populär Zumbainstruktör. När Triin står framför sina grupper och kör klass, så är det hennes "happy place". All energi och glädje som medlemmar delar med sig av ger Triin all hennes inspiration. Träning för Triin handlar om att ha det kul. När alla lämnar hennes klasser svettiga och lyckliga så har hon uppnått sitt mål. Triin har bakgrund som hip-hopdansare och har även tränat lite boxning och kick-boxning

Frida Örneholt

Till vardags instruerar Frida dans på Sats. Det viktigaste på Fridas klasser är humor och glädje och hon får alla att som vill att kunna dansa. Hon har många års erfarenhet av dans inom träning och har deltagit i konvent och tävlingar bland Sveriges instruktörselit.

Stina Johansson

Stina är professionell dansare och studerar till sjukgymnast i Göteborg. Hon har bl.a. varit och gästat våra Zumbaklasser på Fysiken. Hon är tidigare utbildad dansare vid Diambra Dance Education i Stockholm och är numera dans- och träningsinstruktör här i Göteborg. Stina gillar när det är mycket energi, skratt och utrymme för att få vara sig själv när hon tränar/dansar och det är vad hon vill ge plats åt på sina klasser.

Fysikens Dance Crew

Sanna, Lisa, Pernilla, Josefin och Emma är Fysikens egna dansande stjärnor! Dem är redo att lyfta taket direkt!

Dela på Facebook