Emma J
Instruktör

Emma J

Det här gör mig glad 

Yoga, såklart! men även responsen när jag delar med mig av yogan och meditation. Att dansa är också en super glädjespridare! Se folk när de förvånas över att de själva kommit längre än de trodde var möjligt (speciellt i yoga) Rörelse! Resa och  Upptäcka nya ställen. Möten! kreativt skapa mat och sedan äta upp den 

Träning ger mig

Frihet i både kropp och själ. Jag upplever rymd, en sprittande energi, känslan av att vara stark. 

När jag inte tränar

Har jag en fallenhet för att hamna i köket lite väl länge, jag älskar bakning o matlagning, (och äta!) jag är en stor fantast av raw food , älskar skogen och att bara vara ute. umgås med familj och vänner,mediterar och jag älskar att måla när jag hinner!

Mina yogaklasser

Yogaklasser kan se lite varierande ut, jag älskar det nya i det gamla, väva in det som redan är bekant men från nya vägar.Tillsammans skapar vi ett flöde där du möter din kropps egna upplevelser, en möjlighet att känna, vara lyhörd på de förnimmelser din kropp och sinne bär på, det finns alltid tid att kunna vara i Soma, Din kropp. En balans av rörelse,frihet och stillhet, själv upplever jag min yoga väldigt meditativ. Något av det vicktigast i livet tycker jag är att kunna vara inkännande, få vara snäll. även då nyfikenheten knackar på i form av någon ny position eller utmaning, det speglas mycket både i min egen yoga och den jag delar.  


Emma J är instruktör för

Inga pass denna vecka

Dela på Facebook