Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos just oss! Nedan kan du söka aktuella tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vi på Fysiken söker ständigt efter nya stjärnor till vårt team. Med drygt 800 000 besök per år är Fysiken en av de mest besökta platserna för friskvård i Göteborg. På Fysiken finns något för alla - visste du att vi bland mycket annat erbjuder bollsport, löpning, vattenträning, klättring, massage och yoga.

Fysikens tre ledord är glädje, upplevelse och resultat, vill du vara med och förmedla det till våra medlemmar så har du kommit helt rätt!

På Fysikens får du vara del av ett team som ständigt jobbar med utveckling och gemenskap, både mot medlemmar och personal för att leverera träning av bästa kvalité i Göteborg


Aktuella tjänster

 

TRX instruktör

Just nu söker vi utbildade TRX instruktörer, vill du bli en del av vårt team?

Kontakta josefine.larssson@gmail.com!


Massageterapeut på Fysiken

Fysiken växer och därmed växer även behovet av att bredda personalstyrkan.

Nu söker vi Massageterapeuter till alla våra tre gym. Vi söker dig som är diplomerad massageterapeut hos godkänt utbildningsföretag, gärna med en certifiering från Branschrådet Svensk Massage. Meriterande är tidigare erfarenhet inom massageyrket och en existerande kundbas. Vidareutbildningar och specialiseringar inom olika massagetekniker är ett stort plus.

Som massageterapeut på Fysiken kommer du jobba både på Fysiken och ut mot företag. Du kommer även delta vid olika events tillsammans med andra sektioner på Fysiken. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för träning, brinner för massage och hela tiden vill lära dig mer och utvecklas.

Vi söker dig som kan massera minst 2 dagar i veckan, men gärna mer. Övriga anställningsvillkor och ersättning diskuteras vid anställning.

Intervjuer genomförs löpande i september/oktober månad. Har du frågor om tjänsten ber vi dig ställa dem i din ansökan. Om ditt CV matchar det vi söker så kommer du bli kontaktad via mail av vår Massagekoordinator.
Om du blir kallad till intervju kommer du även behöva genomföra ett praktiskt prov.

Skicka din ansökan till fredrik@fysiken.nu och skriv ”Ansökan Massageterapeut” i ämnesfältet.


Personlig Tränare på Fysiken

Fysiken växer. Nu söker vi kvalificerade personliga tränare till våra anläggningar. Vi söker dig som har genomgått en personlig tränarutbildning hos godkänt utbildningsföretag och erhållit en licens eller certifikat. Meriterande är en akademisk utbildning inom hälsa och träning och vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av tränings-och eller hälsobranschen sedan tidigare.

Som personlig tränare på Fysiken kommer du att arbeta med både privat och företagskunder och i olika events och initiativ tillsammans med Fysikens PT-team. Du ska kunna arbeta enskilt samt i samarbete med övrig personal för att stötta människor i deras träning och hälsa. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av träning, är positiv och har god social kompetens.

Du bör kunna arbete 20 timmar/vecka eller mer och ha viljan att utvecklas både som individ tillsammans med vår fantastiska personal. Anställningsvillkor diskuteras vid anställning.

Intervjuer genomförs i augusti/september månad. Har du frågor om tjänsten så ber vi dig ställa dom i din ansökan. Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. I vår rekryteringsprocess genomför du steg såsom intervju med PT-chef och ett praktiskt arbetsprov.

Skicka din ansökan till bjorn.mansson@fysiken.nu ange referens "ansökan PT" i ämnesfältet.


Vattenträning

Just nu söker vi dig som vill bli instruktörer i Vattenträning. Vill du bli en del av vårt team? 
Kontakta gruppträningansvarig: josefine.larsson@fysiken.nu


 Pilates instruktör

Nu söker vi utbildade pilatesinstruktörer till vårt team. Brinner du för att inspirera andra? Då finns chansen att bli en del av vårt team. Vi ser helst att du är tillgänglig onsdag kväll eller lördag förmiddag. Skicka CV och intresseanmälan till: sanna.winqvist@fysiken.nu

Finns inte den tjänst du söker ute just nu? Skicka in en spontanansökan så har vi ditt CV om en tjänst skulle dyka upp


Spontanansökan instruktör

Vi på Fysiken letar alltid efter härliga tillskott till vårt instruktörsgäng, är du utbildad gruppträningsinstruktör och gillar att dela med dig av dina kunskaper och din träningsglädje? Skicka ditt CV till: sanna.winqvist@fysiken.nu


Spontanansökan reception

Som receptionist är du den första personen som medlemmarna träffar när de kommer till Fysiken. Är du service minded, energisk och har glimten i ögat? Skicka ditt CV till: emely.stegemann@fysiken.nu


Spontanansökan Massör

Är du utbildad massör med magiska händer och en vilja att hjälpa våra medlemmar bli av med spända och ömma muskler? Skicka ditt CV till: fredrik@fysiken.nu


Spontanansökan Personlig Tränare

Som personlig tränare coachar och motiverar du våra medlemmar till att nå sina mål. Är du utbildad personlig tränare och vill bli en i vårt PT-gäng? Skicka ditt CV till bjorn.mansson@fysiken.nu


 

Dela på Facebook