Provträna en vecka

Är du osäker på om Fysiken är rätt gym för dig? För att du ska vara säker på att du gör rätt i att välja Fysiken kan du provträna en vecka på Fysiken GibraltargatanFysiken Kaserntorget och Fysiken Lindholmen för 200 kr. Summan dras av om du köper träningskort inom 10 dagar efter avslutad provträningsvecka.

Så går det till

Under provträningsveckan kan du träna både gym, gruppträning och bollsport. Du köper din provträningsvecka i receptionen men kan redan nu registrera dig på här på hemisdan för att snabbare komma igång med din träning.

En provträningsvecka på Fysiken kostar 200 kr* men om du köper ett träningskort för minst tre månader inom 10 dagar efter avslutad provträningsvecka får du tillbaka hela kostnaden. Glöm inte att ta med ditt kvitto!

Erbjudandet gäller endast om du inte har provtränat på Fysiken under de senaste 12 månaderna. Provträningsveckan gäller inte på Fysiken Klätterlabbet eller klasser med Fysiken CrossFit.
*Kortavgift på 50 kr tillkommer


Vill du prova på CrossFit?

Varje lördag 13.15 - 14.15 hålls ett introduktionspass med Fysiken CrossFit. Passet är kostnadsfritt och öppet för alla oavsett förkunskaper*. 
Du bokar ditt prova-på tillfälle här på hemsidan under Boka och passet går att boka en vecka i förväg. Är du inte medlem så bokar du dig genom att kontakta receptionen. Senast 10 minuter innan passet börjar måste du hämta ut din biljett som du sedan lämnar till instruktören.

Varmt välkommen!

*Erbjudandet gäller om du inte har provtränat på Fysiken CrossFit de senaste 12 månaderna.


 

Dela på Facebook