Vi söker en träningsadministratör

Är du en analytisk, noggrann och kommunikativ administratör som brinner för träning och specifikt gruppträning?

Vem söker vi

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet och utbildning inom administration och drivs av att vara ankaret i en organisation. Med det menar vi en lagspelare som samarbetar och länkar ihop företagets olika områden genom god förmåga att koordinera och implementera. Med stor känsla för ansvar och genomförande tar du projekt från start till mål med hög kvalité och kan utmana tidigare processers effektivitet.

Din passion för träning är essentiell då rollen har en operativ tyngd inom Fysikens gruppträning. Med en bred bakgrund inom flertalet gruppträningskoncept och gärna genomförda utbildningar kommer denna tjänst främst verka som administrativt stöd, bollplank och kollega till Fysikens gruppträningsansvarig. Detta innebär, bland mycket annat, att instruera gruppträningsklasser, koordinera event, optimera och planera schemaläggning, vara kontaktpunkt gentemot instruktörer och driva Fysiken gruppträning mot högt uppsatta mål.

Fysiken är inne i en utvecklingsfas där optimering och effektivisering av administrativa uppdrag ligger i fokus för ett motiverande och tillåtande arbetsklimat samt möjliggörande för inspirerande och utvecklande träningstillfällen för medlemmarna. Att skapa, underhålla och kommunicera administrativa processer måste därmed engagera dig.

Förutsättningar

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med önskad start i maj. Sex månaders provanställning tillämpas. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Arbetstiderna är flexibla med utgångspunkt i verksamhetens bästa. Detta innebär att både dag- och kvällstid samt helger förekommer med minst en vardagskväll per vecka.

Du som en del av oss

Som anställd på Fysiken är din passion för fysisk aktivitet en drivkraft som har sitt ursprung ur tron att en hälsosam livsstil ger ökad livskvalité. Genom gott kollegialt samarbete samt agerande utifrån hela företagets bästa intresse visar vi entusiasm för hela verksamheten.

Våra värderingar speglar vilka vi är och hur vi agerar i linje med Fysikens vision och mål. Med stort Engagemang  driver vi processer framåt och skapar arbetsglädje, med Hjärta utvecklar vi en miljö som välkomnar alla och där vi får vara dem vi är, med Stolthet över vår produkt håller vi det vi lovar till medlemmar samt gentemot våra kollegor för att skapa inspirerande träningstillfällen på våra anläggningar.    

Ansökan

Skicka din ansökan till sara.hogberg@fysiken.nu - co-VD på Fysiken 
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! 

 

Dela på Facebook