Våra gym

På Fysikens gym kan du träna alla former av kondition- och styrketräning och få en riktigt omväxlande och effektiv träning. Vi har ett brett utbud på såväl gymmaskiner och fria vikter. 

Fysiken Gibraltargatan

Fysiken Gibraltargatans gym består av fem avdelningar; en konditionspark, en maskinpark, ett rehab-gym och två stora rum för fria vikter. Här finns tillgång till kettlebells och balansredskap, styrkelyft- och tyngdlyftningsstänger, klätterrep och mycket mer! Inne på Fysiken Gibraltargatan finns även Fysiken CrossFit med våra välmeriterade coacher.


Fysiken Kaserntorget

Fysiken Kaserntorget är beläget längst upp i Gamla Televerkets lokaler. Här finns maskiner för all form av styrketräning och ett mycket stort urval av fria vikter, kettlebells, balansredskap med mera. Vidare finns en TRX-band, en cardioavdelning med löpband, crosstrainers, cyklar och roddmaskiner. Dessutom har vi en lugnare gymavdelning på Kaserntorget med lugn och rofylld atmosfär.


Fysiken Lindholmen

På Fysiken Lindholmen finns gymmaskiner, fria vikter och yta för funktionell träning. Det finns även en Synrgy-box i gymmet där våra Power Cage-klasser körs.


Besöksflöden i gymmet

Hur många som befinner sig i gymmet varierar över dygnet. Här ser du en uppskattning över vilka tider det är mest respektive minst folk som tränar i gymmet.

 Fysiken Gibraltargatan                         Fysiken Kaserntorget                     Fysiken Klätterlabbet


Att tänka på

Ha alltid med en handduk som du lägger på maskinens sittyta, det känns fräscht och gör att maskinerna håller längre. Om det är mycket folk i gymmet så låt gärna någon annan använda din maskin när du vilar mellan seten. Tänk på att alltid ha inneskor i gymmet, Fysikens gym är självklart dopingfria och alla som tränar skriver på ett avtal om detta. Läs mer om våra gym- och trivselregler.


 

#fysiken

Instagram

Dela på Facebook