Till nyhetsarkivet
2017-01-23

Utvecklas med en Personlig Tränare


När du vänder dig till en PT får du en person med lång erfarenhet och mycket kunskap om träning att bry sig om din träning. Du får hjälp med vilka övningar du ska göra och hur du ska genomföra dem i förhållande till vilka mål du har. Med personlig tränare får du också hjälp att träna dig förbi skador eller bygga upp dig för din sport.

En PT kan hjälpa dig oavsett träningsnivå
Är du ny kan en personlig tränare hjälpa dig att komma igång med träningen och visa hur du tränar för att nå dina mål. Men personlig träning är inte bara för nybörjare utan lika mycket för dig som vill utvecklas vidare! Kanske har du stött på en platå som du behöver hjälp att komma förbi eller behöver komplettera träningen på ett smart sätt för att utvecklas vidare inom din idrott? Oavsett vad du har för ambition och utgångsläge kan en personlig tränare hjälpa dig dit du vill på ett säkert sätt. Du får även hjälp med motivationen och din process dokumenteras vilket gör att du enkelt kan följa din egen utvecklingskurva.

Hitta rätt tränare
Det kan upplevas svårt att hitta rätt PT, men rätt tränare är den som är rätt tränare för dig! På Fysiken kan du läsa om tränarnas träningsfilosofier här på hemsidan eller i lokalen. Du kan även skicka en text om dig själv och dina mål till PT-ansvarig bjorn.mansson@fysiken.nu för att hitta rätt. På Fysiken finns tränare med olika erfarenheter och expertis. Här finns tränare med bl. a. 5 års universitetsutbildning, erfarenhet av elitidrottare på världsnivå, erfarenhet av klienter på SM- VM och OS nivå samt klienter från 8-92 år! Det viktiga är att Du trivs med din tränare.

När du tar hjälp av en tränare lär du dig mer om hur din kropp fungerar, en ökad förståelse och ett långsiktigt perspektiv.

 

Dela på Facebook