Till nyhetsarkivet
2016-03-07

Spökbollsturnering!


Fysikens Spökbollsturnering arrangeras helgen den 23–24 april och det kommer bli en stenhård kamp där evig ära och berömmelse står på spel! Anmäl ditt lag redan idag!

Fysikens Spökbollsturnering

Varje lag består av 6 personer. Om du inte har ett lag eller saknar medlemmar för ett fullt lag kan anmälan göras ändå, i dessa fall kommer lagen sättas ihop av arrangören. Turneringen börjar den 23 april kl 15.30–20.00 och om ingen vinnare korats fortsätter turneringen på söndagen den 24 april, kl 12.00.

Alla är välkomna!

Turneringen är öppen för alla, så vare sig du är medlem på Fysiken eller inte kan du ställa upp med ett lag! Det är gratis för Fysiken-medlemmar att vara med och icke-medlemmar betalar 20-50 kr. Den som vill betala mer är välkommen att göra det, alla pengar går oavkortat till barncancerfonden. Ändamålet med turneringen är välgörenhet och självklart att alla ska ha en riktigt bra helg. Var det blir för priser får ni se på själva turneringen!

Regler Spökboll på fysiken

Lagen ställer upp framför varandra mot väggen på varsin planhalva, i mitten ligger tre bollar på marken. Då spelet börjar springer lagmedlemmarna fram till mitten och försöker ta bollarna före det andra laget. Då de tagit bollen ska de försöka skjuta det andra laget på främst magen eller benen. Blir du eller någon annan träffad blir denna person ett spöke som får fortsätta spelet bakom motståndarlagets planhalva och hjälper till att bränna motståndarna bakifrån. Det lag som har kvar en spelare i slutet vinner!

Anmälan

Anmälan görs på Facebook eller skickas till spokbollsturnering@gmail.com

Extra träning för den taggade

Du behöver ingen förkunskap för att delta i turneringen, men om du vill är du välkommen att träna spökboll på tisdagar kl 18.30 och torsdagar kl 18.00 på Fysiken Gibraltargatan!

 

Dela på Facebook