Till nyhetsarkivet
2017-08-07

Höstens träningsnyheter!


I höst bjuder vi på nya utmaningar och träning som boostar din energi. Det nya schemat börjar den 28 augusti och då ser vi fram emot att introducera Basis Ball, Functional Moves och AfHo på våra anläggningar!

Basis Ball
Basis Ball är ett nytt gruppträningskoncept utvecklat i Norge som redan gjort succé i Sverige. Med hjälp av medicinbollar tränar vi vår kondition och styrka.

AfHo
AfHo är en härlig dansklass med mycket energi, känsla och driv. Fokus ligger just på känsla och på att släppa loss, mer än på svåra steg. En klass för alla som älskar att dansa med influenser från Afro och House.

Functional Moves
Functional Moves är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

Förutom dessa sprakande nyheter fylls schemat åter igen med dina favoritklasser. Och du som gillar yoga kan se fram emot ännu fler klasser i höst. Vi ses!

Dela på Facebook