Till nyhetsarkivet
2016-08-12

Höstens nyheter på Fysiken!


Är du redo för höstens nya klasser? Fysiken Kaserntorget får flera nya klasser och vi introducerar två helt nya koncept på Fysiken!

Högintensiva nyheter på Fysiken!

Cykel Tough
Cykel Tough är ett 30 minuter högintensivt cykelpass där du både utmanar din kondition, styrka och jävlar anamma! Ta din cykling till en helt ny nivå. Hur långt kan du pressa dina gränser? Vågar du anta utmaningen? Kommer till Fysiken Gibraltargatan och Fysiken Kaserntorget.

Q-performance
Q Performance Training är ett variationsrikt träningskoncept som är både fysiskt krävande och utmanande. Träningen är framförallt för dig som har tränat ett tag och är redo att ta ett steg framåt i din utveckling. Fysikens PT Eriq Olin guidar dig genom sitt eget Q Training Concept, en träningsform som hittills bara funnits tillgänglig som PT Small Group. Passet kommer att hållas på Fysiken Kaserntorget och Fysiken Lindholmen.

Vatten Zumba
Ta med dig dansglädjen ner i poolen och träna till latinska toner och enkel koreografi. Träning som är minimalt belastande på leder men ger goda resultat på kondition och styrka. 

Fler klasser på Fysiken Kaserntorget

Fysiken Kaserntorget har fått nya cyklar och vi kan därmed erbjuda Cykel Watt i höst även på Kaserntorget. Dessutom blir det klasser i Funktionell Träning och FYS!

 

Dela på Facebook