Till nyhetsarkivet
2017-08-18

Fysiken Kick-off


Få en grym träningsstart på hösten och hitta rätt träning för dig. I september bjuder vi in till tre helkvällar med träning, inspiration och gemenskap på våra anläggningar.

Att träna har många positiva effekter på oss människor. Träning håller oss friska, gör oss bättre på att koncentrera oss, hjälper oss att bättre hantera stress och det ger energi. Vi är helt enkelt gjorda för att röra på oss! För att du ska komma igång och fortsätta träna regelbundet är det viktigt att hitta en träningsform som du trivs med. Under varje kick-off kommer du därför kunna prova på Fysikens gruppträningsutbud i form av kortare 30-minutersklasser. Då får du en känsla för träningen och kan testa fler klasser under en kväll. Oavsett om du vill cykla, dansa, lyfta tungt eller yoga kommer det finnas något för dig!

Fysiken Gibraltargatan 5 september 17–21

Kvällen bjuder på en buffé av gruppträningsklasser. Höstens stora träningsnyheter Basis Ball och AfHo presenteras och premiären för Functional Moves leds av stjärntränaren Emma Johansson. Du kommer träffa våra samarbetspartners som bjuder på smakprover och Svea Skivgarde DJ:ar i gymmet. Fysiken CrossFit håller prova-på klasser i Olympiska Lyft, Power Lifting och Gymnastics i vår fullt utrustade Eleiko-box. Under kvällen kommer det finnas specialerbjudanden på massage och tävlingar med fina priser.

Kvällens schema finns här!

Fysiken Kaserntorget 6 september 17–21

Vi dukar upp ett brett träningsutbud med kortare klasser som du kan prova på under kvällen. Höstens stora nyhet Functional Moves har premiär på Kaserntorget och Karin Knape bjuder på ett utrdag ur Spiritual Warrior – en dynamisk yogaklass som kan utmana både dig som är ny och dig som har yogat ett tag. Du får en introduktion till cykel watt, en klass där du ser exakt hur mycket kraft du utvecklar på cykeln och enkelt kan följa din utveckling, Eriq bjuder på Q-performance som är funktionell och utmanande träning i gymmet, och mycket mer! Under kvällen kan du boka massage till studentpris, testa smakprover från våra samarbetspartners och tävla om fina priser. Svea Skivgarde lyfter stämningen i gymmet!

Kvällens schema finns här!

Fysiken Lindholmen 7 september 16–20

Fysiken Lindholmen bjuder på en kväll med träning och tävlingar i gymmet där våra samarbetspartners Nocco, Celsius och Tyngre delar ut fina priser till kvällens vinnare. Upplev virtuell träning, boka massage till studentpris och träffa nya träningsvänner. Självklart har vi dukat upp med smakprover och DJ i gymmet.

Bjud med dina vänner!
Vi ser fram emot att träna med dig i höst. Ju fler desto bättre så ta gärna med en vän!

Dela på Facebook