Bli medlem

För att bli medlem på Fysiken kan du registrera dig redan här på hemsidan. Sedan är du välkommen in till någon av våra receptioner där du betalar och får ditt träningskort. Vi har många olika kortalternativ och du väljer själv om du vill betala allt på en gång eller dela upp betalningen med autogiro. Välkommen till Fysiken!

 

 

Registrera dig 

Du kan registrera dig på webben redan nu så går det snabbt när du ska komma igång med din träning! Form av medlemsskap och betalning sker på plats på den anläggning du vill träna på.


Alltid hos Fysiken:

  • Valfrihet, välj om du vill betala allt på en gång, eller dela upp betalningen på 3-12 månader på ett autogiro.
  • Allt på din valda anläggning ingår Gym, kondition och gruppträning.
  • Valfrihet - välj mellan att träna på en eller flera anläggningar.
  • Provträna en vecka för 200 kr. Pengarna tillbaka vid köp av träningskort.
  • Möjlighet att gästträna 30 dagar på 7 andra studentidrottsanläggningar i Norden.
  • Rabatter och erbjudanden från våra samarbetpartners.

Olika typer av träningskort

Du kan välja mellan att träna på en anläggning med ett singelkort, eller att träna på flera anläggningar med ett multikort. Det finns även dagkort och 10-klippkort samt obundet månadskort.

Läs mer om våra kortalternativ under Kort & Priser


Fysiken CrossFit

Vill du börja träna CrossFit? Med vårt Fysiken CrossFit-kort ingår samtliga Fysikens anläggningar. Läs mer om medlemskapet här.


Inför första besöket

Om du vill teckna autogiro behöver du ha med dig ditt kontonummer. Glöm inte att ta med dig giltig studentlegitimation om du är student. Giltiga studentbevis är SFS- Mecenat- CSN-kort, stämplat kårkvitto eller registreringsbevis från universitetet/högskolan för att erhålla ytterligare rabatt.


Gym- och trivselregler på Fysiken

För att alla ska trivas på våra anläggningar ber vi dig vänligen respektera våra gym- och trivselregler.


Kontakta vår medlemsrådgivare

Har du ytterligare frågor angående medlemskap hos oss? Skicka ett mail eller ring vår medlemsrådgivare på bjorn.mansson@fysiken.nu, 031-10 69 59. Du kan även finna svar på många frågor angående medlemskap under Vanliga frågor


 

 

Dela på Facebook