Till nyhetsarkivet
2015-11-16

Sköna Söndag 5 november


Lägger du lika mycket fokus på din återhämtning som på din träning? I perioder av mycket stress är det viktigt att ge sig själv en paus. Sköna söndag är ett tillfälle för dig att andas ut och tömma huvudet. Släpp alla måsten, krav och prestation och fyll på med ny positiv energi för att fortsätta må bra hela hösten.

Sköna söndag bjuder på mindfulness, andningsövningar, fika och en föreläsning. Du väljer själv om du vill vara med hela dagen eller endast på någon enstaka klass. 

Balans i livet – Henrik Beyer 11.00–12.00
En föreläsning där Henrik tar dig med dig på en resa på hälsans väg som ger många nya insikter. Han presenterar ett förhållningssätt till en livsbejakande livsstil som främjar god hälsa där syftet är att vägleda dig till din hälsobalans. 

Mindfulness, meditation – Rebecka Latos 12.15–13.15 (in english)
The class will be held in english and Rebecka will guide you through a 60 min mindfulness meditation where you'll have several options to modify your meditation and help you draw back the focus inwards when your mind starts wandering. Leaving with a deeper understanding to your mind, emotions and new life-long tools to better understanding yourself and come back to the present with warmth.

Mindful Cykling – Elin Udén 13.30–14.30
En cykelklass för både kropp och själ! Anpassad musik ger dig möjlighet att själv skapa ett flow och göra en inre resa. En känsla av behagligt lugn trots en medelintensiv träningsnivå.  

Pranayama Andning – Simon Brandt 14.45–15.45
En timmes avslappnande och energigivande andning där Simon ger dig nycklar till hur du kan öka medvetenheten och kvalitén på din andning, så att du kan använda din andning för att hantera stress, använda den som meditation eller för att öka din energi. 

Minimassage 15 min – Tina Kroon 11.30–14.30
Unna dig en liten stunds avkoppling i form av sittande massage. I 15 minuter blir du väl omhändertagen av vår massör Tina som ger dig en avkopplande massage på axlar och nacke. Kom som du är (fast inte svettig) före eller efter din träning eller bara för att.

Boka genom att maila till: ulla-britt.enbagen@fysiken.nu Du får en bekräftelse på vilken tid du fått.

Alla klasser bokas som vanligt på hemsidan eller i appen. Det finns även drop-in platser.

Varmt välkommen till Fysiken Kaserntorget söndag den 5 november.

 

Dela på Facebook