Om Lindholmsveckan

25–29 september 2017

Vi välkomnar dig att delta på Lindholmsveckan där vi bjuder på inspiration och motivation för kroppen, hjärnan och själen.

Lindholmsveckan på Fysiken är utformad för att ge dig maximalt med aktiviteter, kunskap och gemenskap. Varje dag finns nya träningsmöjligheter, inspirerande lunchföreläsningar och utmaningar att ta del av. Du som är har medlemskap på Fysiken Lindholmen är välkommen att delta hela veckan. Är du inte medlem, eller har du en kompis som vill prova? Alla som vill kan vara med på hela veckan för endast 200 kr!

En vecka med varierande träning

Under Lindholmsveckan på Fysiken kommer du få tillgång till ett brett träningsutbud i toppklass. Varje morgon erbjuds olika gruppträningspass som du väljer efter egna preferenser. Du kommer bland annat kunna träna virtuell cykel, mindfulness, CrossFit, löpteknik och yoga med våra instruktörer. På kvällen finns tid för egen träning i gymmet. Varje kväll kan du få träningstips av våra PTs, boka en välgörande massage eller varför inte ta reda på hur kroppen mår med hjälp av en InBody mätning?

Lunchföreläsningar varje dag

Kom och lyssna på veckans föreläsare. Varje dag under Lindholmsveckan får vi besök av intressanta personer som delar med sig av sin kunskap om träning och hälsa. Du möter bland annat stjärntränaren Mattias Reck, hälsovetaren Henrik Beyer och fysioterapeuterna från ElitRehab.

God mat som ger energi

Vägen till hjärtat går genom magen. Genom Fysikens samarbetspartner L's Kitchen finns frukost- och lunchalternativ på god mat för dig som vill äta lite nyttigare under veckan. Se till att fylla på med näring och energi så du håller dig på topp!

Schema – veckans aktiviteter

Alla pass bokas i förväg på hemsidan. Har du en provträningsvecka kan du boka genom att ringa receptionen på: 031 10 69 50


 

Dela på Facebook